ISH este cel mai mare targ din lume dedicat serviciilor de construcții, energie, aer condiționat si energii regenerabile. De la soluții pentru instalatii sanitare pana la ventilatii industriale, s-au intalnit la Frankfurt peste 2400 de expozanti, avand la dispozitie o suprafata de peste 250.000 m².

Pe zona de ventilatii industriale a avut stand si liderul pietei, grupul Schako. Am fost la Frankfurt sa vizitez standul lor, deoarece incepand cu 2016, compania Rentschler REVEN din Germania (lider in separarea mecanica a particulelor lichide si hote premium pentru bucatariile comerciale) face parte din acest grup.

Din ce am vazut, a fost de departe cel mai vizitat stand din acest domeniu, datorita renumelui, calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera companiile din grupul Schako.

Bogdan Briceag - consultant filtrare aer industrial

Echipamentele de filtrare aer industrial marca REVEN au fost in centrul atentiei, deoarece in cei peste 110 ani de dezvoltare continua, colegii de la REVEN au reusit sa obtina cea mai mare eficienta de filtrare 99,9999% (pentru particule intre 3-10 microni),  iar pe langa asta, au reusit sa atinga o performanta extrema in reducerea cheltuielilor cu energia electrica (clasa A de energie a motoarelor si ventilatoarelor folosite).

Ce a fost prezentat la stand.

REVEN X-CYCLONE seria RKUV folosit pentru eliminarea mirosurilor din productie (cu tuburi UV)

Seria RKUV se foloseste la eliminarea mirosurilor din procesele de productie. Tuburile UV sunt protejate de particule de ulei, emulsii, apa datorita separatorului mecanic X-CYCLONE cu care este dotat.

Tuburile REVEN folosesc amalgam in loc de mercur. Radiatia UV in tub nu este generata de mercur pur, ci de aliaj de amalgam, care ofera o performanta UV de 10 ori mai mare!

Acestea pot ajunge sa fie folosite pana la 10.000 ore, iar dupa trebuie schimbate. Unii clienti le folosesc si mai mult de 10.000 de ore, dar noi nu recomandam deoarece nu mai au eficienta dorita. Mai multe informatii gasesti in articolul pe care l-am scris acum ceva vreme -> Ce sunt tuburile ultraviolete si unde le folosesti

Echipament eliminare mirosuri cu tuburi UV RKUV

Echipament eliminare mirosuri cu tuburi UV RKUV

REVEN X-CYCLONEsi seria RK2R echipamente cu spalare automata REVEX (tehnologie patentata REVEN)

Sistemul este practic compus din 2 module, X-CYCLONE seria RK2 si modulul REVEX pentru curatire a filtrelor X-CYCLONE. Acesta are 2 trepte, una fiind o perdea de apa care pulverizeaza in permanenta, asigurand o curatare constanta a particulelor lipicioase, gazelor, etc, cat si o treapta pentru spalarea incintei.

Echipament filtrare particule cu spalare automata

Echipament filtrare particule cu spalare automata

Hote cu inductie (sistem patentat) dotate X-CYCLONE, separatoare mecanice de grasimi si abur

Hote REVEN cu inductie si separatoare mecanice X-CYCLONE

Hote REVEN cu inductie si separatoare mecanice X-CYCLONE

Plafon pentru extractia grasimilor si aburului din bucatariile profesionale, dotat cu spalare automata a separatoarelor mecanice, pe ambele fete

In partea stanga se poate observa tehnologia de inductie patentata REVEN, iar in dreapta zona de extractie cu separatoare mecanice X-CYCLONE si tehnologia de spalare automata REVEX.

Filtrele X-CYCLONE sunt spalate pe ambele fete, nu doar pe una, asa cum ofera toti ceilalti furnizori.

Plafon extractie grasimi din bucatarii profesionale

Plafon extractie grasimi din bucatarii profesionale

Plafon extractie grasimi din bucatarii profesionale

Alte produse ale companiilor din grupul Schako

Solutii grupul Schako

Solutii grupul Schako

Cu ce ma ocup? Sunt consultant in filtrarea aerului industrial si iti ofer consultanta in alegerea celei mai bune solutii si echipamente pentru filtrarea vaporilor de ulei, emulsie, abur, fum, mirosuri, etc. Daca si tu ai probleme cu calitatea aerului, suna-ma la 0737.624.882 sau trimite-mi un email pe bogdan.briceag [at] reven.ro si spune-mi mai multe detalii.

Te invit pe site-ul www.reven.ro sa vezi echipamentele si solutiile pe care ti le pun la dispozitie.

Bogdan Briceag,

CEO & Founder REVEN Solutions SRL