Te salut,

Eu sunt Bogdan Briceag, nascut in 1988.

Am terminat facultatea si masterul la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, specializarea “Informatica manageriala”.

Pe plan profesional am inceput ca si freelancer in web design si marketing online incepand cu anul 2006, iar intre timp am dezvoltat agentia de web design Cromatis Solutions. Dupa 10 ani, in anul 2016, am decis sa ma retrag din agentia Cromatis.

In 2012 m-am angajat ca si Inginer IT la reprezentanta CHIRON din Romania aceasta fiind una dintre cele mai mari companii din lume producatoare de masini cu comanda numerica CNC, cu sediul in Tuttlingen, Germania.

Dupa experienta avuta, in 2015 am decis sa infiintez compania REVEN Solutions SRL care este reprezentanta exclusiva in Romania si Bulgaria pentru compania Rentschler REVEN din Germania, producator de echipamente de top pentru filtrarea aerului industrial, cu tehnologii patentate cum ar fi X-CYCLONE si REVEX.

Suntem prima si singura companie din aceste doua tari specializata pe solutii profesionale pentru filtrarea vaporilor de ulei si emulsii.

Pana in prezent am urmat mai multe training-uri de specialitate in Germania si Danemarca, pentru a imi imbunatati cunostintele despre filtrarea aerului, specializandu-ma in general pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsie, dar si pe a fumului din procesele de productie.

Ofer clientilor consultanta si cele mai eficiente solutii pentru reducerea cheltuielilor din fabrici si hale de productie, cat si echipamente dezvoltate si imbunatatite incepand cu anul 1905 de catre compania REVEN din Germania. Vezi referintele

In 2017 am lansat BRINDUSTRY Group SRL prin care ajutam companiile sa isi reduca cheltuielile cu fluidele de proces, cu intretinerea masinilor CNC  si multe altele. Te invit pe siteul nostru www.brindustry.ro pentru a vedea solutiile si echipamentele.

In 2020 prin compania BRINDUSTRY Group SRL am devenit importatorul oficial pe Romania pentru purificatoarele de aer profesionale de la IDEAL, brand detinut de Krug & Priester GmbH din Germania.