Loading...

Despre mine

Sunt fondator al BRINDUSTRY Group

Prin BRINDUSTRY oferim solutii profesionale complete pentru managementul fluidelor si ecologie industriala in Romania si Bulgaria.

Te salut,

Eu sunt Bogdan Florin Briceag, sunt nascut in 88, iar de loc sunt din orasul lui Brancusi.

Am terminat facultatea si masterul la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, specializarea “Informatica manageriala”.

Am ales Bucuresti-ul pentru ca am vrut sa pornesc de unul singur la drum.

Pe plan profesional am inceput ca si freelancer in web design si marketing online incepand cu anul 2006, iar intre timp am dezvoltat agentia de web design Cromatis Solutions unde am avut ocazia sa ajut aproximativ 40 de companii sa creasca. Dupa 10 ani, in anul 2016 am decis sa ma retrag din agentia Cromatis, concentrandu-ma pe activitatea de consultant in filtrarea aerului industrial.

In 2011, in urma unei vizite in Timisoara, am decis ca acesta este locul unde vreau sa ma stabilesc si sa ma dezvolt pe plan profesional.

In 2012 m-am angajat ca si Inginer IT la reprezentanta CHIRON din Romania aceasta fiind una dintre cele mai mari companii din lume, producatoare de masini cu comanda numerica CNC, cu sediul in Tuttlingen, Germania.

Dupa 1 an am fost avansat ca si Manager de Marketing si Vanzari, perioada in care am invatat multe lucruri despre industria prelucrarilor mecanice cu ajutorul CNC-urilor.

Am urmat mai multe training-uri dedicate acestei industrii in orasul Tuttlingen, din Germania, unde am vazut procesul de fabricatie al celor mai performante CNC-uri existente.

Dupa experienta avuta, in 2015 am decis sa infiintez compania REVEN Solutions care este reprezentanta exclusiva in Romania si Bulgaria pentru compania Rentschler REVEN din Germania, producator de echipamente premium pentru filtrarea aerului industrial, cu tehnologii patentate cum ar fi X-CYCLONE, REVEX, REVEN.

Suntem prima si singura companie din aceste doua tari specializata pe solutii profesionale pentru filtrarea vaporilor de ulei si emulsii.

Pana in prezent am urmat 5 training-uri de specialitate in Germania, pentru a imi imbunatatii cunostintele despre filtrarea aerului, specializandu-ma in general pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsie, dar si pe a fumului din procesele de productie.

Ofer clientilor consultanta si cele mai eficiente solutii pentru reducerea cheltuielilor din fabrici si hale de productie, cat si echipamente dezvoltate si imbunatatite incepand cu anul 1905 de catre compania REVEN din Germania. Vezi referintele

In 2016 am lansat portalul Arena Industriei, care in scurt timp a fost nominalizat la Webstock 2016 in categoria utility

In 2017 am lansat brandul propriu BRINDUSTRY prin care ajutam companiile sa isi reduca cheltuielile cu fluidele, cu intretinerea masinilor CNC si multe altele. Te invit pe siteul nostru www.brindustry.ro pentru a vedea solutiile si echipamentele celor 8 firme cu care colaboram in prezent.

Sloganul meu este: Think smart!